martes, 3 de febrero de 2015

La gran falla del Rift i l'Abiata Shala National Park

Diumenge passat, 1 de febrer, vam llogar una furgoneta conjuntament amb unes voluntàries de l'orfanat de Meki i les companyes de Zway i vam anar d'excursió a un parc nacional. La primera parada la vam fer a la carretera per a veure la gran falla del Rift.

La falla del Rift neix al Mar Roig, travessa tot Etiòpia i acaba a Mozambic. Amb els anys, les plaques tectòniques continuaran allunyant-se i l'est d'Àfrica quedarà separat de la resta del continent. A causa d'aquest fenomen han aparegut molts llacs, els llacs Zway o el Langano a Etiòpia, el llac Victòria a Kènia, etc.  


Sabana africana d'Etiòpia



La gran falla del Rift





Babuins a la falla (en "Rafiki" del Rei Lleó) 







Llac Shala de fons



Dones de la ètnia Omo rentant roba. Aquesta és una zona volcànica i l'aigua subterrània aflora a la superfícia a més de 100 graus. Els habitants de la zona, cuinen les patates i els ous en aquesta aigua. També fan banys curatius a les aigües termals.



Llac Abiata



En aquesta època de l'any els flamencs migren fins a zones més càlides.



Aquest estruç, molt acostumat a les fotos, va deixar que ens hi acostéssim molt.



Vam poder veure gaseles des de força aprop, les quals vam poder fotografiar. També vam veure uns porcs senglars africans (en "Pumba" del Rei Lleó), però no els vam poder fotografiar en condicions.




Etiòpia ha fet néixer el nostre interés pels ocells. Mentre dinàvem se'ns va acostar un d'aquests ocellets tan bonics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario